about me

My photo
kenapa OlatOalOaa? it's tongue-twister kan. actually, it pronounce as O-la-to-A-lo-ya. got it? why olato. its a worm, an elongated soft-bodied invertebrate animal which i named this blog as it. and why aloaa(aloya), is about my fav nick(commonly my fam call me as this nick) wiiwiittt. kan. okayy? now. live ur life! C:
life without a friend is death without a witness

Sunday, December 19

selamat pengantin baru, huda!

18/12/2010



Playlist
Music
Music Playlist at MixPod.com


salam.hi.


before korang baca ni, korang play lah lagu kat atas ni. hehe. amek feel.


actually, lagu ni sy nak dedicate kan lagu ni kat NORHUDA dan suami nya. 




huda ialah roomate kepada sahabat baik saya di matrik iaitu AIS dan FEEZA
so, kawan saya jugak lahh! hehe
dia juga merupakan kawan saya yang pertama menjejak kan kaki ke...
jinjang pelamin


tahniah huda! 

!! بارك الله

hehe

kau buat aku tak sabar nak kawen tau! auwww..

p/s: huda, aku curi gmba kawen kau kat FB! sorry. hehe

anyways
selamat pengantin baru, dan semoga kekal ke akhir hayat,insyaAllah C:



Rasulullah SAW bersabda mafhumnya :
" Manusia Hawa dijadikan daripada rusuk manusia Adam, bukan
dari kepalanya untuk menjadi atasnya, bukan dari kakinya
untuk menjadi alasnya, malah dari sisinya untuk menjadi teman
hidupnya, dekat dengan lengannya untuk dilindungi dan dekat
di hatinya untuk dicintai

“ Semoga Allah menghimpunkan yang terserak dari keduanya, memberkati mereka berdua dan kiranya Allah meningkatkan darjat keturunan mereka menjadi pembuka rahmat, sumber ilmu dan hikmah serta pemberi rasa aman bagi umat “
Doa Nabi Muhammad pada hari pernikahan puterinya Fatimah Azzahra dengan Ali bin Ali Talib


to huda: sorry sgt sbb x dpt dtg mjlis kau td. ape ape pun, aku happy kau dah kawen! tahniah tahniah tahniah!! nnti kalau dah ade baby, jgn lupa jemput datang majlis cukur jambu,iA aku dtg!!! hehe




'You can't reach your goals without taking some long shots' 
Like it or Leave it ♥

2 comments:

sitihanisahali said...

da kawennnnn??wee~~~~ <3

Aliaa Jahaya said...

yep yep! alhamdulillah dah kawen!
nnti dpt anak buah plak kite. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...