about me

My photo
kenapa OlatOalOaa? it's tongue-twister kan. actually, it pronounce as O-la-to-A-lo-ya. got it? why olato. its a worm, an elongated soft-bodied invertebrate animal which i named this blog as it. and why aloaa(aloya), is about my fav nick(commonly my fam call me as this nick) wiiwiittt. kan. okayy? now. live ur life! C:
life without a friend is death without a witness

Friday, January 7

TRON LEGACY

date : 3/1/11
venue : GSC, midvalley


SYNOPSIS



*kelik untuk gemok*


objective entry : cume nak bagitau korang yang aku pegi tengok wayang pada hari pertama semester 2 ye! haha. pakcik teksi siap bagitau yang aku ngan kawan aku adalah student pertama yang nak pergi midvalley okayyy! peh. die macam perli kitorang siot. hoh. 






'You can't reach your goals without taking some long shots
Like it or Leave it ♥

2 comments:

eiysya zasya's said...

nak tengok! nak tengok! tapi takde siapa nak temankan.. huhu~ bez eh?


btw, saya tag kamu.. =D
award comey lotey untuk kawan-kawan aje..

Aliaa Jahaya said...

hehe. bagi saya, sy memang suke cite yang sebegini, aksi dan ade unsur unsur yang tak logik. lebih kurang unsur science yg karut gak ah. tapi berlaku. kalau org yang suke cite macam ni, die akan cakap best. so far, i ske cite ni. hehe. but i pegi ngan kawan i, kawan i cakap x best. so. ia pendapat masing masing kot. hehe C:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...