about me

My photo
kenapa OlatOalOaa? it's tongue-twister kan. actually, it pronounce as O-la-to-A-lo-ya. got it? why olato. its a worm, an elongated soft-bodied invertebrate animal which i named this blog as it. and why aloaa(aloya), is about my fav nick(commonly my fam call me as this nick) wiiwiittt. kan. okayy? now. live ur life! C:
life without a friend is death without a witness

Friday, January 7

Award from Syarafina Zaini


oh yeah. i've got an award againnnnnnnnnnnnnn! 
shout it louder fans! AHAHA *sangat bajet macam Artis*

okay. this'll be my third award. sebab previous award i've got double award kan.
 so, ini yang ke-tiga lah. hehe

terimakasih biji selasih to Syarafina Zaini. *suppose to called her kak syarafina*
sebab die lahir 1990. aku 1991. cehcehceh 
die yang kasi award ni kat saya!
tk tk tk! (tk=terimakasih)

Questionnaire 

1. apa yang membuatkan kamu berblogging?
perkara yang menyebabkan saya berblogging ialah untuk berkongsi cerita, pengalaman, atau apa apa sahaja yang terlintas di minda atau hati untuk menulis. tidak kira samada perkara peribadi atau tidak peribadi. selain itu, berblogging juga boleh 'recall' balik aktiviti atau cerita di masa lalu untuk pembacaan anak cucu. 

2. kamu rasa, apa perubahan blog kamu dari dulu sampai sekarang?
perubahannya sangat ketara. kalau dulu tak de penaja, sekarang dah ada penaja! iaitu nuffnang! kalau dulu tak de chatbox, skang dah de chatbox. kalau dulu bape nak blogwalking, skang suke berblogwalking dan tambah follower. hehe. itu je antaranye. eh ade lagi. kalau dulu takde semut merayap kat blog, skang dah de semut tu. nak bunuh pun susah tau! hehe

3. apa kamu suka pasal ceritasyarafina.blogspot.com nih? 
saya baru follow awak lah. hehee, tapi yang best nye pasal awak. untuk first impression lah kan, awak sangat menghargai kawan! itu saya suka! 
eh, aku cakap pasal blog ke tuan blog? hehe.

4. tag sekurang-kurangnya blogger yang setia.. hehe~
Anis Ali
Farahin Kamaruddin
Fatin Najihah
semua 72 followers lah. 



'You can't reach your goals without taking some long shots
Like it or Leave it ♥

3 comments:

eiysya zasya's said...

wah! tenkiu so much sbb da jawab soklan2 cepumas nih.. cepumas lah sangat kan.. hehe~

err.. mungkin soalan no3 tuh saya harus modify sket.. =D

btw, tq.. =)

Aliaa Jahaya said...

u're welcome beb!!!
yup yup. think so! hehe.
C:

just let me know. if u chnge the question.

eiysya zasya's said...

dah tukar daa.. bukan tukar sebenarnya, tapi tambah.. =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...