about me

My photo
kenapa OlatOalOaa? it's tongue-twister kan. actually, it pronounce as O-la-to-A-lo-ya. got it? why olato. its a worm, an elongated soft-bodied invertebrate animal which i named this blog as it. and why aloaa(aloya), is about my fav nick(commonly my fam call me as this nick) wiiwiittt. kan. okayy? now. live ur life! C:
life without a friend is death without a witness

Monday, January 31

Earn money via vlogging

korang pernah dengar pasal nuffnang?
ermm, nuffnang ni memang dah famous amous lah kan.
blog korang takde bende nuffnang lagi? 
buat lah! tak rugi. dapat duit kot. kalau singgit dua pun duit gak en?
so kalau korang nak tau pasal nuffnang, dan nak join nuffnang,

tapi sebenarnye, aku tak nak cerita sangat pasal nuffnang.
aku nak cerita pasal churp churp.
korang leh earn money lebih melalui churp churp ni.
nak tau cara nya?
korang join la churp churp dulu..
churp churp ni lebih kurang nuffnang jugak lah.
earn money melalui pengiklanan. korang hanya perlu iklan kan segala iklan yang korang nak sertai. contoh. macam ni. 


korang click lah!! TERIMA KASIH.

erm.
kalau korang berminat nak join this churp churp ni.
leh click -->




You can't reach your goals without taking some long shots' 
Like it or Leave it ♥

4 comments:

little cart00n said...

elie dari aritu nk join churp-churp, tapi tak join2 ag..
heee

Aliaa Jahaya said...

elie, meh la join. tekan kat gamba churp churp tu ye, thnx!

chemay said...

dye komfem boleh dpt duet mcm nuff gak kewz??
:)

Aliaa Jahaya said...

yep yep! confirm. try lah. mmg sama macam nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...