about me

My photo
kenapa OlatOalOaa? it's tongue-twister kan. actually, it pronounce as O-la-to-A-lo-ya. got it? why olato. its a worm, an elongated soft-bodied invertebrate animal which i named this blog as it. and why aloaa(aloya), is about my fav nick(commonly my fam call me as this nick) wiiwiittt. kan. okayy? now. live ur life! C:
life without a friend is death without a witness

Monday, January 31

milkshake versi University of Malaya

Anda suka milkshake?
suka perisa apa?
banana?
tembikai?
dragon-ball? eh, dragon-fruit?
honeydew?
mangga?

sume perisa ada di WARONG KOLEJ KEDIAMAN KE-LAPPANNN,
i repeat, KOLEJ KEDIAMAN KE-LAPPANNN!! 
*senyum lebar tanda bangga*



harga memang sangat berpatutan.
lagi patut beli ini daripada beli ice-blended yang perisa serbuk kat pasar malam tu tau!

cawan biasa : RM 3 (average 2 orang minum)*
cawan besar : RM 5 (average 3-4 orang minum)*
*average tu ikut tekak saya.

tak guna pewarna atau perisa tiruan pun ...
hanya guna buah buahan yang asli dari kedai buah di pasar.

jika anda di sekitar Universiti Malaya, dan ingin mencuba milkshake ini.
sila lah datang ke Warong KK8!

waktu operasi Warong : 6pm-2am.

macam macam makanan yang lain dijual. semua sedap sedap belaka. hehe.
lagi lagi kalau tom yam die. pehhh. terangkat!
hehe.



'You can't reach your goals without taking some long shots' 
Like it or Leave it ♥

5 comments:

iszieylyanziy said...

sedapnye,,nk jugak,

Aliaa Jahaya said...

memang sedappp.
meh la datang UM!!
hehehe

Syda said...

Ko same highlight tom yam sedap kn. Cissss

Izyan Helmi said...

sluurpppp..pos kat cnie sikit :p

Aliaa Jahaya said...

syda, of cozzz. hahhaha TOM YAM SEDAPPP KAN KAN?

izyan, MAI LAH UM!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...