about me

My photo
kenapa OlatOalOaa? it's tongue-twister kan. actually, it pronounce as O-la-to-A-lo-ya. got it? why olato. its a worm, an elongated soft-bodied invertebrate animal which i named this blog as it. and why aloaa(aloya), is about my fav nick(commonly my fam call me as this nick) wiiwiittt. kan. okayy? now. live ur life! C:
life without a friend is death without a witness

Saturday, January 8

GiveAway EdY : Awak Busuk!


hei! awak busukkkkkk!!
 arghhh. busuk bushuk bucukkk.
*tutup hiduung sambil type entry ni*

oh men, sume itu AUTA sahaja. tiada kene mengene dengan yang hidup atau yang telah meninggal kan blog ini. hehe. 

hai. assalamualaikummmm.
this is my first GiveAway for this YEAR, 2011.
giveaway yang best! sebab hadiah die special untuk orang orang yang busuk macam saya. haha. 
kalau nak tengok hadiah, boleh click nih -> HADIAH

syarat nye tak delah susah mana. senang sangat. senang ke? tapi saya malas nak explain. korang leh click ni pulak untuk tengok terma & syarat.

dah tgk terma &syarat nye?

mudah kan mudah kan? koranggg, jom lah join. jom!
C:

saya berbesar hati nak tag

SAUDARA, Faiz


SAUDARI, Anis Ali

ingattttttttttttttttt!

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011




'You can't reach your goals without taking some long shots' Like it or Leave it ♥

7 comments:

nelly said...

semoga berjya ~

Aliaa Jahaya said...

thnx nelly! nelly tak masuk giveaway ni ke? join lah join lahh

E.d.Y said...

Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

Fz said...

agak bz skrg. if free, dpt la buat.

Aliaa Jahaya said...

edy: u're welcome! insyaAllah kalau ade tuah tidak ke mana. haha. mcm "kalau ade jodoh x kemana' pulakkk. C:

Aliaa Jahaya said...

fz: it's ok. take ur time, but this ga only until 12/1/11 ni je. so. jgn lepas peluanggg!

Noell_vb said...

ziarah gan...semoga kabar baik selalu...salam dari ambon

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...