about me

My photo
kenapa OlatOalOaa? it's tongue-twister kan. actually, it pronounce as O-la-to-A-lo-ya. got it? why olato. its a worm, an elongated soft-bodied invertebrate animal which i named this blog as it. and why aloaa(aloya), is about my fav nick(commonly my fam call me as this nick) wiiwiittt. kan. okayy? now. live ur life! C:
life without a friend is death without a witness

Monday, November 29

plan semester break





belum habis exam dah plan nak buat ape masa cuti? 
haish. oh. lupa. tadi baru je lepas exam Calculus(core subject).
tapi sebenanya ade lagi Hard core dari itu! iaitu Linear Algebra. oh mai.
x tau ah sbb ape Linear Algebra ni sangat menyakitkan hati. erm mungkin sebab asek suruh proof je kot. 
hoh. xpe. tabah kan hati, bersih kan jiwa, sucikan minda, ye ye. 
''ingat! minda yang bersih datang dari mana ye ye?''(ayat kegilaan buat sementara)

back to the topic! 


plan of semester break are:
  • bowling with kakak(ada beran ke kak? aliaa rse akak dah karat skill lahh!)
  • swimming dgn cuzzie Nur Atikah dan Nur Athirah. (yes!)
  • jogging evry da evening(gaya hidup sihat)
  • bekerja seikhlas hati untuk Nurussyahidah Zaid
  • kursus induksi alumni KMPK
  • kem feseni(saya wakil untuk Seni Gamelan ye!, x tau jadi ke x, TP sy bersemangat ttg Gamelan)
  • archery di harbour place(baru buka! **angkat2 kening)
  • dating dengan Farahin Kamaruddin. woot woott
  • berhiburan bersama Fatin Syadiqa dan Anis Ali. **teringat kat Hawa yg berada di Mesir
  • mengulangkaji pelajaran untuk sem 2 spt TITAS,HBGN ETNIK,SNT,dll.
  • tlg ibu masak dan  upgrade skillmasak! (:
  • buat lesen P untuk motor
buat masa ni (7.17pm,29.11.2010) itu je yg ade di dalam minda yang bersih. 

sekian. korang kalau nak lepaking atau nak dating, 
sila msg ON LEPAK/DATING dan hantar ke no saya







1 comment:

farakamaruddin said...

kite mau dating mane ini cuti?haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...